Sluiten

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Gepubliceerd op 20 september 2023 / Geschreven door Patrick van Zundert

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Wil je in het zomerseizoen van 2024 naar Barcelona vliegen? Dan is dit het moment om je vliegtickets te gaan boeken bij Transavia. Deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij is vandaag met de verkoop van vliegtickets voor de zomer van 2024 gestart. Het gaat om alle vluchten die plaatsvinden van april tot en met oktober 2024.

Wie Transavia kent, die weet dat hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op een voordelig vliegticket naar Barcelona is. Dat heeft allemaal te maken met de prijsstrategie die Transavia hanteert: de goedkoopste vliegtickets, waarvan er slechts een beperkt aantal beschikbaar zijn, worden als eerste verkocht. Daarna gaan de prijzen stap voor stap omhoog. Wacht je tot het laatste moment om te boeken, dan is de kans groot dat je de hoofdprijs betaalt. Als je überhaupt nog een plekje in het vliegtuig van Transavia kunt krijgen. De tarieven voor last minute vliegtickets naar Barcelona kunnen oplopen tot honderden euro’s per enkele reis.

Vanaf drie luchthavens

Ben je op zoek naar vliegtickets voor de zomer van 2024 naar Barcelona? Dan heb je de keuze uit meerdere vertrekluchthavens. In de zomer van 2024 vliegt Transavia vanaf drie Nederlandse vliegvelden naar het internationale vliegveld van Barcelona: vanaf Amsterdam (Schiphol), Rotterdam/Den Haag en Eindhoven Airport. Je vliegt echt op Barcelona en niet net als Ryanair naar het verder gelegen vliegveld van Gerona.

Alle dagen van de week

Barcelona is voor Transavia een van de belangrijkste vliegbestemmingen. Het zijn niet alleen toeristen die een weekendje Barcelona willen doen die aan boord van een Transavia-vliegtuig stappen. Ook voor vakantiegangers die naar de Costa Brava willen vliegen is Barcelona de belangrijkste luchthaven. Transavia vliegt daarom met een hoge frequentie naar Barcelona. In het zomerseizoen van 2024 betekent dit dat er vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam dagelijks op Barcelona gevlogen wordt, soms zelfs meerdere keren per dag.

Tarieven

De vliegtickets naar Barcelona voor het zomerseizoen 2024 zijn boekbaar vanaf € 54,- voor een enkele reis vanaf het vliegveld van Eindhoven. De vanaf-prijzen voor Rotterdam liggen vijf euro hoger en wie vanaf Schiphol wil vliegen is tenminste 69 euro voor een enkele reis kwijt.

Transavia berekent geen boekingskosten of creditcardkosten. De prijs die je voor en tijdens het boeken ziet, is de prijs die je uiteindelijk ook betaalt. Wil je de goedkoopste vliegtickets naar Barcelona te pakken krijgen, boek dan zo vroeg mogelijk. Vooral voor de meivakantie 2024, de zomervakantie 2024 en de vliegtickets voor zaterdagen gaan er snel uit.

bekijk alle Transavia vliegtickets naar Barcelona