Sluiten

Handige Barcelona sites

Handige Barcelona sites

Op het internet is veel informatie vinden over Barcelona, over de verschillende bezienswaardigheden van Barcelona en over de verschillende verblijfsmogelijkheden.
Op deze pagina hebben wij een selectie gemaakt van de verschillende websites over Barcelona die volgens ons de moeite waard zijn. Daarnaast wordt deze pagina gebruikt om links uit te wisselen met verschillende linkpartners.

Bezienswaardigheden top 10 van Barcelona

De naam van de website zegt het al, op de Barcelona top 10 bezienswaardigheden kom je de tien belangrijkste en bekendste bezienswaardigheden van de stad tegen.

Barcelona voor beginners

Alles wat je zou moeten weten voordat je een bezoek brengt aan Barcelona. Op Barcelona voor beginners kom je alle informatie tegen die je nodig hebt als je Barcelona voor de eerste of tweede keer de stad bezoekt.

Barcelona top 10

Wat ‘moet’ je zien en doen in Barcelona? De site Barcelona top 10 heeft tien onderwerpen uitgekozen van leuke dingen om te zien en te doen in Barcelona.

Barcelona op Landenportal

Landenportal is een groot vakantieportaal waarop ervaren reizigers informatie plaatsen over landen, steden, eilanden en streken. Natuurlijk mag een toeristische topbestemming zoals Barcelona op deze website niet ontbreken.

Barcelona op Steden.net

Steden.net is een magazineachtige website boordevol steden informatie en tips. Op de Barcelona infopagina kom je allerlei tips en informatie over Barcelona tegen.

Klimaatinfo Barcelona

De klimaatstatistieken van duizenden plekken op aarde zijn verzameld op dé Nederlandse klimaatsite klimaatinfo.nl. De gegevens over gemiddelde temperatuur, neerslag, aantal zonuren en watertemperatuur worden aangevuld met feiten en weetjes over het klimaat, zo ook bij de klimaatinfo van Barcelona.

Barcelona in één dag

Op de website in12uur.nl kun je zien hoe je een dag in Barcelona door kunt brengen. Met veel foto’s en een chronologisch verhaal kun je je laten inspireren door deze verhalen, zoals bijvoorbeeld een dag de highlights van Barcelona bezoeken of een dagje Barcelona met de hop on hop off bus ontdekken.

Barcelona in 24 foto's

Beelden spreken vaak beter dan woorden. Een fotoreportage waarin Barcelona in 24 foto’s voorgesteld wordt, laat je zien wat deze geweldige stad allemaal in huis heeft. En eerlijk is eerlijk… eigenlijk heb je honderden foto’s nodig om de veelzijdigheid van Barcelona te belichten.

Bijzondere plaatsen in Barcelona

In Barcelona zijn er een aantal bijzondere plekjes te bewonderen. Op de pagina bijzondere plaatsen in Barcelona vind je verschillende artikelen over mooie en bijzondere plekjes in Barcelona.